zorgverzekering 2018

Goed Advies Nodig geeft geen advies.

Via deze vergelijkingsmodule kunt u verschillende verzekeringen met elkaar vergelijken. Om u vergelijkingsresultaten te kunnen tonen, die specifiek op u van toepassing zijn wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen met betrekking tot uw situatie en wensen. Op basis van deze gegevens vergelijken wij de betreffende verzekeringen en tonen u de diverse mogelijkheden. U heeft dan de mogelijkheid om op basis van voor u belangrijke criteria (bijv. de premie of voorwaarden) een verzekering uit te kiezen. Indien u kiest voor een bepaalde verzekering wordt u via onze website door gelinkt naar de website van de betreffende verzekeraar waar u de verzekering kunt afsluiten.

Wij geven geen advies, wij helpen u opties met elkaar te vergelijken op basis van accurate data m.b.t. de gewenste verzekeringen. U kunt op basis hiervan zelfstandig een keuze maken voor de aanbieder die volgens u het beste bij u past en ervoor kiezen om de verzekering aldaar af te sluiten. Check ook altijd voor de zekerheid de voorwaarden en premie bij de verzekeraar zelf. Deze zijn uiteindelijk leidend. Aan de getoonde voorwaarden in de vergelijker kunnen geen rechten worden verleend. De uiteindelijk gekozen verzekeraar is ook uw aanspreekpunt, bijvoorbeeld in het geval van declaratie/schade.

U kunt ons geen vragen stellen over het product dat wordt vergeleken. Mocht u ons toch een vraag stellen dan zullen we deze inhoudelijk niet beantwoorden.

 

zorgverzekering 2018 was last modified: by